Babagan Kita

Babagan Kita

Wofly didegaké ing taun 2011. Wis entuk reputasi apik kanthi nyedhiyakake macem-macem produk peralatan gas sing unggul kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

Wofly diwiwiti minangka pabrikan regulator, manifold gas, alat pipa, katup bola, katup jarum, katup katup & katup solenoid. Tujuane kanggo nyedhiyakake produk sing paling dipercaya, presisi lan unggul kanggo para pelanggan.

Kabeh desain lan pabrik produk Wofly pancen cocog karo ISO. Kajaba iku, Wofly uga wis entuk sertifikat Rohs, CE lan EN3.2 kanggo produk industri lan medis.

Tujuan perusahaan yaiku nyedhiyakake layanan profesional sing kasedhiya kanggo para klien. Iki bisa ditindakake liwat unsur gabungan kejujuran, dependensi, lan pengetahuan ahli babagan produk sing kita adol. Kepuasan pelanggan mesthi dadi target utama Wofly. Iki ngupayakake mbedakake dhewe karo pesaing liyane kanthi nyedhiyakake produk berkualitas, harga kompetitif, uga kinerja pangiriman sing cepet. Loro saka merek pribadi, Wofly uga nyedhiyakake layanan OEM / ODM kanggo perusahaan terkenal ing saindenging jagad kanggo ngatur kebutuhan pelanggan beda-beda lan mbantu para klien ningkatake keamanan, keamanan, lan kasedhiyan sistem gas.

Visi Kita

Dadi "Panyedhiya Solusi Total Setunggal" kanggo para pelanggan sing larang regane lan ngluwihi pangajab babagan produk lan dhukungan.

Misi Kita

Kanggo nggedhekake potensial kanthi tuwuh karo mitra bisnis, nglayani para pelanggan kanthi sukses lan sukses bareng-bareng nyengkuyung hubungan kerja jangka panjang sing apik

Tujuan

Priksa manawa akeh pitulung pelanggan ing saindhenging. Nyedhiyakake produk berkualitas kanthi rega sing terjangkau. Nawakake layanan dhukungan teknis lan produk sing cepet. Ngramut pangiriman saham lan kasedhiyan suku cadang kanthi tepat wektu.

Sertifikat

Solenoid Valve
CE certificate
ISO9001
RsHS
,

Minangka fokus bisnis inti ing Offshore lan Onshore Oil & Gas lapangan, kita duwe komitmen kanggo ngluwihi penawaran produk liyane supaya bisa nyukupi kebutuhan konsumen lan posisi awake dhewe dadi pemain utama ing lapangan iki.