Hubungi Kita

Alamat

2 / F, Bangunan 4, Zona 3, Xinhe Xinxing Industrial Park, Fuyong Fuhai Street, Baoan District, Shenzhen

E-mail

Sales: 0086-755-27919860

Fax: 0086-755-89892080

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita