Warta

  • The Classification and Operation Specifications of Gas Pressure Regulator

    Klasifikasi lan Operasi Spesifikasi Regulator Tekanan Gas

    Fungsi Bisa dipérang dadi rong jinis: jinis terpusat lan jinis kiriman miturut struktur sing beda, bisa dipérang dadi rong jinis: tataran siji lan tahap dobel; Prinsip Pakaryan Beda c ...
    Waca liyane
  • The Reasons of noise for Gas Pressure Regulator

    Alesan gangguan kanggo Regulator Tekanan Gas

    1. Swara sing digawe dening geter mekanik: Bagean tekanan sing nyuda tekanan gas bakal ngasilake geter mekanik nalika cairan mili. Geter mekanik bisa dipérang dadi rong jinis: 1) Geter frekuensi rendah. Iki jenis vibra ...
    Waca liyane
  • Reasons and Solutions for Internal Leakage of Pressure Regulator

    Alasan lan Solusi Leakage Internal Regulator Tekanan

    Pengatur tekanan minangka piranti sing ngatur sing nyuda gas tekanan dhuwur dadi gas tekanan rendah lan njaga tekanan lan aliran gas output stabil. Iki minangka produk sing bisa digunakake lan komponen sing penting lan umum ing sistem pipa gas. Amarga kualitas produk p ...
    Waca liyane