Tekanan Gas

Pengatur

Regulator Tekanan Tahap R11 Tunggal

Pengatur tekanan stainless steel R11 yaiku diafragma tahap siji, output diafragma stainless struktur vakum. Nduweni tekanan nyuda tekanan piston, tekanan outlet sing tetep, umume digunakake kanggo tekanan input dhuwur, cocog kanggo gas murni, gas standar, gas korosif lsp.

R11 Series stainless steel pressure regulator is Single-stage diaphragm, vacuum structure stainless diaphragm output. It has piston pressure reducing structure, constant outlet pressure, mainly used for high input pressure, suitable for purified gas, standard gas, corrosive gas etc..

Regulator Tekanan Dhuwur

Regulator Tekanan AFK nyedhiyakake kabeh kemampuan mesin ing kabeh mesin.

Kita minangka produsen regulator tekanan tinggi sing duwe pengalaman akeh
ing standar manufaktur lan unit bespoke

MISI

PERNYATAAN

Wofly didegaké ing taun 2011. Wis entuk reputasi apik kanthi nyedhiyakake macem-macem produk peralatan gas sing unggul kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.
Wofly diwiwiti minangka pabrikan regulator, manifold gas, alat pipa, katup bola, katup jarum, katup katup & katup solenoid. Tujuane yaiku nyedhiyakake kualitas produk sing paling dipercaya, presisi lan unggul kanggo para pelanggan…

bubar

PAWARTA

  • Klasifikasi lan Operasi Spesifikasi Regulator Tekanan Gas

    Fungsi Bisa dipérang dadi rong jinis: jinis terpusat lan jinis kiriman miturut struktur sing beda, bisa dipérang dadi rong jinis: tataran siji lan tahap dobel; Prinsip Pakaryan Beda c ...

  • Alesan gangguan kanggo Regulator Tekanan Gas

    1. Swara sing digawe dening geter mekanik: Bagean tekanan sing nyuda tekanan gas bakal ngasilake geter mekanik nalika cairan mili. Geter mekanik bisa dipérang dadi rong jinis: 1) Geter frekuensi rendah. Iki jenis vibra ...

  • Alasan lan Solusi Leakage Internal Regulator Tekanan

    Pengatur tekanan minangka piranti sing ngatur sing nyuda gas tekanan dhuwur dadi gas tekanan rendah lan njaga tekanan lan aliran gas output stabil. Iki minangka produk sing bisa digunakake lan komponen sing penting lan umum ing sistem pipa gas. Amarga kualitas produk p ...