2 Cara Biasane Ditutup Valve Solenoid Banyu 1 inci kanggo Irigasi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi:

1.Bahan: plastik biasa

2. Suhu banyu: ≤43 ° C

3. Suhu lingkungan: ≤52 ° C

4. Voltase layanan: 6-20VDC (24VAC, 24VDC opsional)

5. Lebar pulsa: 20-500mSec

6. resistensi koil: 6 Ω

7. Kapasitas: 4700uF

8. induktansi koil: 12mH

9. Sambungan: Utas wanita G / NPT

10. Tekanan kerja: 1 ~ 10.4bar (0,1 ~ 1.04MPa)

11. kisaran tingkat aliran: 0,45 ~ 34.05m³ / jam

12. Mode operasi: posisi kunci elemen katup, katup mbukak, posisi rilis, tutup katup.

Fitur:

• Konfigurasi globe lan sudut kanggo fleksibilitas ing desain lan instalasi.

• Konstruksi PVC Kasar

• Alur pilot sing disaring kanggo nolak lebu lan penyumbatan port solenoid.

• Tutup alon kanggo nyegah palu banyu lan kerusakan sistem sabanjure.

• Getih internal manual ngoperake katup tanpa ngidinake banyu menyang kothak katup.

• Desain solenoid siji potong kanthi plunger lan spring sing dijupuk supaya gampang dilayani.

• Ngalangi rusak bagean nalika layanan lapangan.

• Pegangan kontrol aliran sing ora mundhak nyetel aliran banyu sing dibutuhake.

• Biasane ditutup, desain aliran maju.

Ukuran:

075D: 3/4, 20mm (Utas BSP)

100D: 1 ″, 25mm (BSP utawa NPT wadon)

Tekanan kerja

 1 ″: 1-10bar

Tingkat aliran

1 ″: 9 m³ / h

Mode operasi

posisi kunci elemen katup, katup mbukak, posisi rilis, tutup katup.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita