Alasan lan Solusi Leakage Internal Regulator Tekanan

Pengatur tekanan minangka piranti sing ngatur sing nyuda gas tekanan dhuwur dadi gas tekanan rendah lan njaga tekanan lan aliran gas output stabil. Iki minangka produk sing bisa digunakake lan komponen sing penting lan umum ing sistem pipa gas. Amarga masalah kualitas produk lan nggunakake asring Panyebab nyandhang bakal nyebabake bocor ing awak katup. Ing ngisor iki, pabrikan pengurangan tekanan AFK saka Wofly Technology bakal nerangake alasan lan solusi kanggo bocor internal regulator tekanan.

news1 pic1

Alasan bocor internal katup: katup dibukak kanthi udhara, gagang katup dawa banget lan batang katup cendhak banget, lan jarak munggah (utawa mudhun) batang katup ora cukup, nyebabake jurang antarane inti katup lan kursi katup, sing ora bisa kontak kanthi lengkap, nyebabake nutup Lax lan kebocoran internal.

Solusi:

1. Batang katup tutup sing ngatur kudu dicekak (utawa dawa) supaya dawa batang cocog supaya ora bocor ing njero.

2. Alasan ngemas kebocoran:

(1) Pengemasan kontak banget karo batang katup sawise dimuat ing kothak isian, nanging kontak iki ora seragam banget, sawetara bagean ngeculake, sawetara bagean kenceng, lan sawetara bagean ora rata.

(2) Ana gerakan relatif antarane batang katup lan pengepakan. Kanthi pengaruh suhu dhuwur, tekanan dhuwur lan medium permeabilitas sing kuat, pengepakan bakal bocor.

(3) meksa kontak kemasan mboko sithik mbebayani, ngemas dhewe lan sebab liyane, medium bakal bocor saka celah kasebut.

news1 pic2

Solusi:

(a) Kanggo nggampangake pengepakan, chamfer sisih ndhuwur kothak isian, lan pasang cincin proteksi logam tahan erosi kanthi celah cilik ing sisih ngisor kothak isian supaya bungkus ora dikumbah dening medium

(b) Permukaan kontak ing kothak isian lan pengepakan kudu alus kanggo nyuda nyandhang pengepakan.

(c) Grafit fleksibel dipilih minangka pangisi, sing nduweni ciri kenceng hawa sing apik, gesekan cilik, deformasi cilik, lan ora ana perubahan gesekan sawise ngencengi maneh.

3. Inti tutup lan kursi inti katup pengatur cacat lan bocor. Alesan utama kebocoran inti katup lan kursi katup yaiku cacat casting utawa casting ing proses produksi katup kontrol bisa nyebabake korosi tambah. Lulus media korosif lan erosi medium cairan bakal nyebabake erosi lan erosi inti katup lan bahan kursi katup. Pengaruh kasebut nyebabake katup katup lan kursi katup bisa cacat (utawa nyandhang) ora cocog, saengga kesenjangan lan bocor. Solusi: Pilih bahan tahan korosi kanggo inti katup lan kursi katup. Yen abrasi lan deformasi ora serius, kertas pasir sing apik bisa digunakake kanggo tlatah kanggo ngilangi bekas lan nambah kelancaran. Yen deformasi parah, cukup ganti inti katup lan kursi katup.

news1 pic3

Wektu kiriman: Mar-04-2021