Alesan gangguan kanggo Regulator Tekanan Gas

news2 pic1

1. Noise kui kanthi geter mekanik:Bagéan saka katup tekanan tekanan gas bakal ngasilake geter mekanik nalika cairan mili. Getaran mekanik bisa dipérang dadi rong wujud:

1) Geter frekuensi kurang. Geter iki disebabake jet lan denyut media. Alasanipun yaiku kecepatan aliran ing stopkontak katup kasebut cepet banget, pangaturan pipa ora wajar, lan kaku klep sing bisa dipindhah saka katup ora nyukupi.

2) Geter frekuensi dhuwur. Geter iki bakal nyebabake resonansi nalika frekuensi alami katup konsisten karo frekuensi eksitasi sing disebabake dening aliran medium. Diproduksi dening katup nyuda tekanan udara sing dikompres ing kisaran nyuda tekanan tartamtu, lan yen kondhisi diganti, swara bakal beda. Gedhe Geter geter mekanik iki ora ana gandhengane karo kacepetan aliran medium, lan umume disebabake desain katup nyuda tekanan sing ora wajar.

2. Disebabake gangguan aerodinamika:Nalika cairan sing bisa dikompresi kayata uap ngliwati bagean sing nyuda tekanan ing katup nyuda tekanan, swara sing digawe dening energi mekanik cairan kasebut diowahi dadi energi swara diarani swara aerodinamika. Swara iki minangka swara sing paling angel yaiku mayoritas swara katup tekanan sing nyuda. Ana rong sebab kanggo gangguan iki. Siji disebabake dening kerusuhan cairan, lan sing liyane disebabake gelombang kejut sing disebabake dening cairan sing tekan kecepatan kritis. Swara aerodinamika ora bisa diilangi kanthi lengkap, amarga katup nyuda tekanan nyebabake turbulensi cairan nalika nyuda tekanan ora bisa diendhani.

3. Swara dinamika cairan: Suara dinamika cairan digawe dening kerusuhan lan aliran pusaran sawise cairan ngliwati port relief tekanan katup tekanan sing nyuda.


Wektu kiriman: Mar-04-2021