Rak Gas Khusus

Katrangan singkat:

Jeneng: Rak silinder gas silinder dobel (GR)

Spesifikasi: Silinder gas proses kaping pindho, ngoper semi-otomatis

Model: GR-W200

Ukuran rak silinder: ambane W650 x ambane D500 x dhuwur H1800
n
Ngresiki: ngresiki awake dhewe

Proses gas outlet: 1, 1/4 ″ MVCR utawa 1/4 ″ antarmuka soket kertu

Spesifikasi permukaan disk: 1/4 ″ lumahing disk

Peralatan standar: bingkai mekanik anti korosi, alarm undervoltage, kabinet kontrol tahan bledosan, bahan utama SS316L

Ukuran kabinet kontrol: jembaré W650 x jero D230 x dhuwur 0,2020
n
Kontrol pasokan listrik kabinet: 220VAC, 50HZ, 25W, proteksi kebocoran

Antarmuka operasi: tampilan tombol 4 ″
Opsional: Proses bobot monitor silinder gas, alarm bocor, remot terpotong, proses overpressure gas
Alarm, pemanasan panel lan alat kontrol suhu, sinyal alarm, SMS lan kabar telpon. Tambah devisa
Tabung aliran bisa diganti dadi silinder gas multi-proses kanggo digunakake

 

 


Detail Produk

Tag Produk


Desgin Fitur

Bisa dipérang dadi siji silinder (1proses) / silinder dobel (2 Proses) / telung silinder (2 Proses + 1 N2)

1. Desain baja tunggal biasane digunakake ing institusi riset utawa laboratorium. Prosese durung diproduksi kanthi massal, konsumsi bensin sithik, lan situs kasebut bisa dikoordinasi lan mandheg kapan wae kanggo ngganti silinder duwe kaluwihan ngirit ruang lan biaya murah, nanging butuh manajemen lan koordinasi saben dina supaya ora kapitunan amarga gangguan proses kasebut.

2. Baja ganda lan Sansteel asring digunakake ing tanduran produksi massal, lan proses kasebut ora diidini mandheg. Nalika – silinder baja wis entek, silinder cadhangan liyane-silinder bakal ganti dadi pasokan gas. Bentenane paling gedhe ing antarane rong bentuk kasebut yaiku nitrogen sing dimurnikan ing pipa pembersih diwenehake saka silinder baja utawa ujung pabrik. Nalika purge nggunakake sistem PN2

–Nalika diwenehake karo pabrik, kabeh sistem pasokan gas khusus, ora preduli yen kompatibel, kabeh disambungake karo sumber pasokan sing padha, ana angka risiko sing luwih dhuwur. Yen PN2 sistem pasokan pusat diganggu lan sistem alarm rusak maneh, kedadeyan yen rong gas sing ora kompatibel nggunakake purge sekaligus. Acara bledosan bisa kedadeyan, lan alam sing padha bisa nggunakake silinder sing padha kanggo ngresiki.

Biaya lan ruang sing saya akeh diwatesi banget, yaiku cara kontingensi sing apik banget.

3. Biaya wadhah bensin Sangang ora bakal luwih ala tinimbang akeh, lan keamanan bakal dadi sing paling apik, anggere papan ngidini, mesthine dadi sing pertama.

Lamaran

Cocog kanggo laboratorium perguruan tinggi, laboratorium analisis bahan, chip semikonduktor, sel surya fotovoltaik, teknik biomedis, bahan anyar mikroelektronika lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita