250 psi Piston Kuningan Regulator Tekanan Nitrogen Aliran Tinggi

Katrangan singkat:

 

Pengatur tekanan piston seri R96, output stabil, aliran dhuwur, keamanan sing dirancang kanggo tekanan dhuwur lan aliran dhuwur lan cocog kanggo industri lan laboratorium.


  • :
  • Detail Produk

    Tag Produk

    pressure regulator pressure regulator gas

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita