Regulator Tekanan Kuningan Argon Co2 200bar kanthi Flowmeter 25L 30L

Katrangan singkat:

Pengatur tekanan seri R190 kanthi flowmeter sing cocog kanggo  Manufaktur Industri, Lab lan MIG / TG las tameng gas. 


  • :
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Co2, Argon, Regulator Tekanan Nitrogen kanthi Flowmeter
    R190 regulator tekanan Seris karo flowmeter, ditrapake kanggo pabrik industri, Laboratorium, gas MIG / TIG nglindhungi las lsp

    Struktur
    Tekanan Tahap Tunggal nyuda struktur tekanan
    Kuningan palsu ditempuh
    Pengukur tekanan 2 "
    tekanan outlet: 0. 35mpa (atur uga)
    Tabung aliran lan tutup protèktif nyebabake bahan komposit sing tahan
    Standar: UL
    CE: EN334: 2005 + A1: 2009
    Materi
    Awak: Kuningan
    Bonet: Kuningan
    Diafragma: Neoprena
    Stainer: Bronz
    Lamaran
    Gas sing ora korosif
    Sistem Purge
    Tes laboratorium
    Pabrik Industri

    Argon Co2 Nitrogen 200bar Brass Pressure Regulator with Flowmeter 25L 30L

    Model

    Sedheng

    Oultet flowmeter

    Pengukur tekanan mlebu

    Sambungan mlebu

    Sambungan outlet

    R190C-25L

    Co2

    0-25LPM CO2

    25Mpa

    G5 / 8 ”-RH (F)

    M16-1.5RH (M)

    R190A-25L

    Ar

    0-25LPM ARGON

    25Mpa

    G5 / 8 ”-RH (F)

    M16-1.5RH (M)

    R190N-30L

    N2

    0-30LPM NITROGEN

    25Mpa

    G5 / 8 ”-RH (F)

    M16-1.5RH (M)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita