250psi 3/4 ″ NPT Medium Flow Diafragma SS Single Stage Pressure Regulator

Katrangan singkat:

Pengurangan tekanan stainless steel R13 Series, tekanan konstruksi diafragma tunggal nyuda konstruksi, transmisi tekanan diafragma stainless steel, tekanan output stabil, ditrapake ing sistem gas aliran massal kanggo gas murni, gas standar lan gas korosif lsp.


Detail Produk

Tag Produk


Fitur Desain: 

1. Peredam tekanan tahap siji  

2. Ibu lan diafragma nggunakake formulir segel keras

3. Awak NPT: antarmuka mlebu lan outlet 3/4 "NPT (F)

4. pengukur tekanan: antarmuka katup relief 1/4 "NPT (F)

5. Struktur internal gampang dibersihake

6. Bisa nyetel saringan

7. Bisa nggunakake panel utawa sing dipasang ing tembok

Parameter Teknis:

Tekanan Maksimum Maksimum                        500,1500psig
Rentang Tekanan Outlet   0 ~ 15, 0 ~ 25, 0 ~ 75,0 ~ 125PSIG
Tekanan tes keamanan 1,5 kali tekanan mlebu maksimum   
Suhu Operasi -40 ° F nganti + 165 ° F / -40 ° c nganti 74 ° c
Tingkat bocor tumrap Suasana 2 * 10-8atm cc / detik dheweke
Nilai Cv 1.8

Bahan: 

Awak        316L, Kuningan                       
Bonnet 316L. Kuningan 
Diafragm 316L
Saringan 316L (10 μm)
Kursi PCTFE, PTEE
Spring 316L
Inti katup plunger 316L

R13 Single Stage Pressure Regulator

Aplikasi Khas:

1. Labotary

2. Kromatografi Gas

3. Laser laser

4.Gas bus-bar

5. industri kimia-kimia

6. Piranti tes

Data Aliran

R13 Single Stage Pressure Regulator A

Ukuran:

Dimensions

Informasi Pesenan

R13

L

B

B

D

G

00

02

P

Barang

Bahan Awak

Lubuk Awak

Tekanan Inlet

Outlet

Tekanan

Meksa meksa

Inlet

ukuran

Outlet

ukuran

Markus

R13

L: 316

A

E: 1500 psi

H: 0-125psig

G: Mpa guage

04: 1/2 ″ NPT (F)

04: 1/2 ″ NPT (F)

P: Pemasangan panel

  B: Kuningan

B

F: 500 psi

J: 0-75psig

P: Pitunjuk Psig / Bar

05: 1/2 ″ NPT (M)

5: 1/2 ″ NPT (M)

 R: Kanthi katup relief

    D  

L: 0-25psig

W: Ora guage

06: 3/4 ″ NPT (F)

06: 3/4 ″ NPT (F)

 

    G  

M: 0-15psig

 

13: 1/2 ″ OD

14: 3/4 ″ OD

 
    J      

14: 3/4 ″ OD

14: 3/4 ″ OD  
    M      

Jinis liyane kasedhiya

Jinis liyane kasedhiya  

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita