1 / 2inch Reguler Gas Tekanan Tinggi Helium sing bisa disetel

Katrangan singkat:

R12 pengurangan tekanan stainless steel Serie, tekanan tahap diafrag tahap tunggal nyuda konstruksi, transmisi tekanan diafragma stainless steel, tekanan output stabil, ditrapake ing sistem gas aliran massal 


Detail Produk

Tag Produk


Fitur:

1. Struktur nyuda tekanan tunggal-tahap

2. Segel diafragma logam nganti logam.

3. Thread Awak: sambungan input & output 3/4 ″ NPT (F)

4. Sambungan katup lan safety: 1/4 ″ NPT (F)

5. Elemen saringan diinstal ing njero

6. Panel sing bisa dipasang utawa sing dipasang ing tembok kasedhiya

7. Gampang ngresiki struktur internal

Spesifikasi:

1.Maks. Tekanan Inlet: 500, 3000 psi

2. Tekanan Outlet: 0 ~ 25, 0 ~ 50, 0 ~ 125 Psi

3. Tekanan Bukti: 1,5 kaping tekanan paling dhuwur

4. Suhu kerja: -40 ° F- + 165 ° F (-40 ° C- + 74 ° C)

5. Tingkat bocor: 2 * 10-8 atm cc / detik He

6.CV: 1.1

7. Utas Awak: 1/4 ″ NPT (F)

R12 Single Stage Pressure Regulator

Aplikasi:

1. Laboratorium

2. Sistem pembersihan gas

3. Gas klorofil, gas khusus

4.Gas bus-bar

5. Piranti uji coba

6. Industri kimia

Data Aliran

Flow Data

Ukuran:

Dimensions

Informasi Pesenan

R12

L

B

B

D

G

00

02

P

Barang

Bahan Awak

Lubuk Awak

Tekanan Inlet

Outlet

Tekanan

Meksa meksa

Inlet

ukuran

Outlet

ukuran

Markus

R12

L: 316

A

D: 3000 psi

H: 0-125psig

G: Mpa guage

02: 3/8 ″ NPT (F)

02: 3/8 ″ NPT (F)

P: Pemasangan panel

  B: Kuningan

B

F: 500 psi

Aku: 0-100psig

P: Pitunjuk Psig / Bar

03: 3/8 ″ NPT (M)

03: 3/8 ″ NPT (M)

R: Kanthi katup relief

    D  

K: 0-50pisg

W: Ora guage

04: 1/2 ″ NPT (F)

04: 1/2 ″ NPT (F)

 

    G  

L: 0-25psig

 

04: 1/2 ″ NPT (M)

04: 1/2 ″ NPT (M)

 
    J      

12: 3/8 ″ OD

12: 3/8 ″ OD  
    M      

13: 1/2 ″ OD

13: 1/2 ″ OD  
Jinis liyane kasedhiya Jinis liyane kasedhiya

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita