Panel Gas Manual Gas Industri Lab kanggo Kaloro Silinder

Katrangan singkat:

Cocog kanggo silinder gas tekanan tinggi lan pasokan gas relief tekanan ing loro-lorone, liwat pergantian otomatis kanggo nyadari pasokan gas terus, kanthi fungsi pembersihan.

Tekanan input maksimal 20,7 Mpa (3000 psi), korosi, tes perakitan bengkel sing resik, cocog kanggo laboratorium, gas kemurnian tinggi kayata analisis gas.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

1. Tekanan Regulator kanggo gas khusus

2. Katup tekanan tekanan sing diperlokake

3. Kontrol tekanan lan pipa liwat tes tekanan lan tes bocor

4.2 alat ukur stainless steel, maca kanthi cetha

5. Tombol katup diafragma "on / off" logo

Spesifikasi

Awak      SS316L, kuningan, kuningan berlapis nikel (Bobot: 0.9kg)  
Panutup SS316L, kuningan, kuningan berlapis nikel
Diafragma SS316L
Stainer SS316L (10um)
Kursi Katup PCTFE, PTFE, Vespel
Spring SS316L
Inti Katup Plunger       SS316L
Tekanan Input Maximun     500.3000 psig        
Kisaran tekanan outlet 0 ~ 25, 0 ~ 50, 0 ~ 100, 0 ~ 250, 0 ~ 500 psig  
Tekanan Tes Keamanan 1,5 kaping tekanan input maksimum
Suhu Makarya           -40 ° F ~ + 165 ° F (-40 ° C ~ + 74 ° C)
Tingkat bocor 2 × 10-8 atm cc / detik He
Nilai CV 0,08

 

gas regulator 2

 

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk