Panel gas Terminal Sekunder 500psi Tekanan Rendah

Katrangan singkat:

Aplikasi Produk

WL400 cocog kanggo pipa sekunder, cocog kanggo ngontrol aliran gas. Maks. tekanan inlet 20.7Mpa (300PSI), resistansi korosif, tes bengkel sing resik, cocog kanggo Laboratorium, gas anysis dll gas kemurnian tinggi.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur utama:

Pengatur tekanan R11 lan katup bal tekanan dhuwur.

Pipa liwat tes tekanan lan tes kebocoran.

Instalasi tembok, gampang digunakake lan aman.

2, pengukur tekanan stainless steel, maca kanthi cetha

Katrangan Produk

Tekanan Maksimum Maksimum: 500,3000psig

Tekanan Outlet: 0 ~ 25, 0 ~ 50, 0 ~ 50,0 ~ 250,0 ~ 500psig

Suhu Operasi: -40 ° F nganti 165 ° F / -40 ° c nganti 74 ° c

Tingkat bocor tumrap Suasana: 2 * 10-8atm cc / dtk

Nilai Cv: 0,14

gas regulator co2

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita