Manifold Panel Gas Silinder Tunggal 316 Tunggal

Katrangan singkat:

Fitur:

Tekanan Regulator kanggo gas khusus

Katup tekanan relief sing dilengkapi

Pengatur tekanan lan pipa liwat tes tekanan lan tes kebocoran

2 alat ukur stainless steel, maca kanthi cetha

Tombol katup diafragma "on / off" logo


Detail Produk

Tag Produk

Aplikasi Produk

Iki digunakake ing silinder gas tekanan tinggi sisi loro kanggo nyuda pasokan tekanan. Bisa terus diuripake ing loro-lorone kanggo entuk fungsi pasokan gas lan purge terus-terusan. Tekanan input maksimal bisa tekan 20.7Mpa (3000psi), resistansi korosi, tes perakitan toko bersih, analisis gas Kayadene gas kemurnian tinggi.

Bahan Konstruksi

1. Awak: stainless steel

2. Kursi: PU, PTFE, PCTFE

3. Sambungan Inlet: 1/4 ″ tabung pas, 1/4 ″ FSR, 1/2 ″ FSR

4. Sambungan Outlet: 1/4 ″ tabung pas, 1/4 ″ FSR

5. Awak Katup Diafragma: baja tahan karat

Spasi informasi

1. Maks. Tekanan Inlet: 3000, 2200 psi

2.Maks. Tekanan Outlet: 25, 50, 100, 150, 250 psi

3. Suhu kerja: -40 ° C ~ 74 ° C (-40 ° F ~ 165 ° F)

4. Tingkat Aliran: deleng Grafik Kurva aliran

5. Tingkat Kebocoran Regulator Tekanan: 2 x 10-8 atm.cc/sec He

6.Cv: 0,08

pressure regulator media


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita