WL300 200bar Manifold Gas Change-semi-otomatis

Katrangan singkat:

Cocog kanggo silinder gas tekanan tinggi lan pasokan gas relief tekanan ing loro-lorone, liwat pergantian otomatis kanggo nyadari pasokan gas terus, kanthi fungsi pembersihan.

Tekanan input maksimal 20.7Mpa (3000psi), korosi, tes perakitan bengkel sing resik, cocog kanggo laboratorium, gas kemurnian tinggi kayata analisis gas.


Detail Produk

Tag Produk


Spesifikasi Produk

1) Maks. Tekanan Inlet: 3000, 2200Psi

2) Maks. Tekanan Outlet: 25, 50, 100, 150, 0 ~ 250Psi

3) Suhu Makarya: -40 ℃ ~ 74 ℃ (-40 ℉ ~ 165 ℉)

4) Tingkat bocor: 2 x 10-8 atm.cc/sec He

5) Cv: 0,08

Fitur Desain

1) Pengatur tekanan kanggo gas khusus

2) Katup tekanan tekanan sing dilengkapi

3) Pengatur tekanan lan pipa liwat tes tekanan lan tes kebocoran

4) 2 ″ pengukur tekanan stainless steel, maca kanthi cetha

5) Tombol katup diafragma kanthi logo on / off.

Kurva Aliran

Flow Curve

Informasi Pesenan

WL3

1

1

1

S

H

1

1

-N2

Seri

Pilihan Fungsi

Sambungan Outlet

Sambungan Inlet

Bahan Awak

Input

Tekanan

Outlet

Tekanan

Pengukur

Pilihan Gas

WL300 Series

1. Kanthi ngilangi fungsi purging distribusi

1: 1/4 ”NPT (F)

1: 1/4 ″ Weldmg

S: stainless

H: 3000psi

1: 25psi

1: MPa

Kosong: Ora ana

Semi-otomatis

2.Wrthout Kosong, ngresiki fungsi distribusi

2: 1/4 "Pas tabung

2: 1/4 ”NPT (M)

waja

M: 2200psi

2: 50psi

2: Bar / psi

N2: nitrogen

Ganti ganti

3. Tandha. purging distnbuUon + sensor tekanan

3: 3/8 ”NPT (F)

3: 3/8 ”Pengelasan

C: dilapisi nikel

L: 1000psi

3: 100psi

3: psi / KPa

O2: oksigen

Piranti

4. Kanthi sensor tekanan

4: 3/8 "Pas tabung

4: 3/8 ”NPT (M)

kuningan

O: Liyane

4150psi

4: Liyane

H2: hidrogen

5.Lain liya

5: 1/2 ”NPT (F)

5: 1/2 ”Pengelasan

5: 250psi

C2H2: asetilena

6: 1/2 ”Tabung pas

61/2 ”NPT (M)

6: Liyane

CH4: metana

7: Liyane

7: 1/4 "Pas tabung

Ar: argon

8: 3/8 ″ Pasang tabung

Dheweke: helium

9: 1/2 ″ Pas tabung

Udhara: udhara

10: Liyane

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita