tembok Dipasang Line Single Stage 3000psi Regulator Gas Nitrogen

Katrangan singkat:

Pengatur tekanan stainless steel R11 yaiku diafragma tahap siji, output diafragma stainless struktur vakum. Nduweni tekanan nyuda tekanan piston, tekanan outlet sing tetep, umume digunakake kanggo tekanan input dhuwur, cocog kanggo gas murni, gas standar, gas korosif lsp.


Detail Produk

Tag Produk


Parameenter Produk:

Tekanan Maksimum Maksimum 500.3000psig
Rentang Tekanan Outlet 0 ~ 25, 0 ~ 50, 0 ~ 50,0 ~ 250,0 ~ 500psig
Tekanan tes keamanan 1,5 kali tekanan mlebu maksimum
Suhu Operasi -40 ° F nganti 165 ° F / -40 ° c nganti 74 ° c
Tingkat Kebocoran AgainstAtmosfer 2 * 10-8atm cc / detik dheweke
Nilai Cv 0,08

Bahan:

Awak 316L, Kuningan
Bonnet 316L. Kuningan
Diafragm 316L
saringan 316L (10mm)
Kursi PCTFE, PTEE, Vespel
Spring 316L
Inti katup plunger 316L

Aplikasi:

1. Laboratorium

2. Kromatografi Gas

3. Laser Las

4.Gas Bus-bar

5. Industri petrokimia

6. Piranti Tes

Fitur Desain:

Pangurangan tekanan tahap siji

Ibu lan diafragma nggunakake bentuk segel keras

Awak NPT: 1/4 ”NPT (F)

Struktur internal gampang dibersihake

Bisa nyetel saringan

Bisa nggunakake panel utawa sing dipasang ing tembok

Design Feature

Data Aliran

Flow Data

Ukuran:

Dimensions

Informasi Pesenan

R11

L

B

B

D

G

00

02

P

Barang

Bahan Awak

Lubuk Awak

Tekanan Inlet

Outlet

Tekanan

Meksa meksa

Inlet

ukuran

Outlet

ukuran

Markus

R11

L: 316

A

D: 3000 psi

F: 0-500psig

G: Mpa guage

00: 1/4 ″ NPT (F)

00: 1/4 ″ NPT (F)

P: Pemasangan panel

  B: Kuningan

B

E: 2200 psi

G: 0-250psig

P: Pitunjuk Psig / Bar

01: 1/4 ″ NPT (M)

01: 1/4 ″ NPT (M)

R: Kanthi katup relief

    D F: 500 psi

K: 0-50pisg

W: Ora guage

23: CGGA330

10: 1/8 ″ OD

N: Jarum calve

    G  

L: 0-25psig

 

24: CGGA350

11: 1/4 ″ OD

D: Katup diafragma
    J      

27: CGGA580

12: 3/8 ″ OD  
    M      

28: CGGA660

15: 6mm OD  
            30: CGGA590 16: 8mm OD  
52: G5 / 8 ″ -RH (F)
63: W21.8-14H (F)
64: W21.8-14LH (F)

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita