3000psi Nikel Plated Kuningan Oksigen Medis Diafragma Regulator

Katrangan singkat:

Kanggo digunakake karo silinder gas medis

Tipe gas: Oksigen, udara medis, N2O lan Co2

Awak kuningan berlapis krom kanggo daya tahan lan keamanan

Struktur diafragma, plating permukaan

Backmester kompensasi Tekanan Balik


Detail Produk

Tag Produk


Spesifikasi

- Tekanan mlebu maksimum 3000psi

- Kanthi ngukur tekanan supaya gampang diwaca

- Nuruti standar CGA

- Aksesoris: botol pelembab, kanula


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita