Klik Gaya Regulator kanggo Gas Kesehatan CGA870

Katrangan singkat:

Regulator gaya klik nawakake macem-macem pilihan setelan aliran saben 0-1 / 0-2 / 0-4 / 0-6 / 0-8 / 0-15 / 0-25

Outlet bakal nyambung menyang humidifer utawa adaptor dibutuhake kanggo nyambung langsung karo cannula

Awak aluminium kanthi inti kuningan

Tundhuk karo standar CGA

Bisa ditrapake kanggo macem-macem jinis regulator gas medis, kanthi kualitas dhuwur lan tingkat perbaikan sing kurang


Detail Produk

Tag Produk

CGS870 medical oxygen regulator


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita