HIgh Pressure 4000psi Regulator Gauge Medis Oksigen

Katrangan singkat:

Regulator Gauge Aliran

Pengatur pengukur aliran dilengkapi alat pengukur tekanan siji utawa dobel. Pengatur nyedhiyakake kalibrasi tekanan outlet sing wis ditemtokake utawa liwat penyesuaian tombol. Kabeh silinder gas medis sing paling umum digunakake lan duwe sambungan inlet sing cocog gumantung karo standar sing digunakake ing macem-macem negara.


  • :
  • Detail Produk

    Tag Produk

    –Badan kuningan dilapisi krome kanthi kabeh ruangan tekanan tinggi kuningan

    –Struktur casting integrasi

    –K tombol imbuhan sing gedhe kanggo operasi sing gampang

    –Mekanisme tekananiapiaphragm, tekanan stabil output

    –2 ″ ngukur

    – Katup Internal


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita