Tekanan Tinggi 3000 psi Switchover Manifold Gas Co2 Hidrogen

Katrangan singkat:

R1100 Series Semif-otomatis switch deivce ngetrapake rong pasokan pipa, yaiku set pasokan silinder utama lan set silinder cadhangan. Piranti kasebut nggawe stopkontak sing stabil kanthi nggunakake tekanan sencondary. 


Detail Produk

Tag Produk

Tekanan Input Maximun  500.3000 psig    
Kisaran tekanan outlet 0 ~ 25, 0 ~ 50, 0 ~ 100, 0 ~ 250, 0 ~ 500 psig
Tekanan Tes Keamanan 1,5 kaping tekanan input maksimum
Suhu Makarya           -40 ° F ~ + 165 ° F (-40 ° C ~ + 74 ° C)
Tingkat bocor 2 × 10-8 atm cc / detik He
Nilai CV 0,08
Awak SS316L, kuningan, kuningan berlapis nikel (Bobot: 0.9kg)
Panutup SS316L, kuningan, kuningan berlapis nikel
Diafragma SS316L
Stainer SS316L (10um)
Kursi Katup PCTFE, PTFE, Vespel
Spring SS316L
Inti Katup Plunger     SS316L

 Kurva Aliran

Flow Curve

Ukuran

Dimensions

Informasi Pesenan

R1100 L 150
NAMA SERI MATERI BADAN GANTI GOLEK GOLEK
R1100Series L: 316L 25: 0 - 25Gambar
  B: Kuningan 50: 0 - 50Prig
    100: 0 - 100Psig
    200: 0 - 200Psig

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita