Regulator Tekanan Gas Instrumen Nitrogen Co2 Stainless Steel

Katrangan singkat:

Pengatur tekanan stainless steel seri R52, diafragma stainless steel nyuda prasarana tekanan, Ditrapake kanggo Lab, farmasi lan industri kimia lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Bagéan utama bahan

awak  316L
bonet 316L
kursi  PCTFE
spring  316L
gagang   316L
o-ring viton
noda 316L (10um)

Fitur:

1. Struktur nyuda tekanan Single-Tahap

2. Segel disphragm logam-To-logam

3. Thread Awak: 1/4 ″ NPT (F)

4. Gauge, katup safety: 1/4 ″ NPT (F)

5. Elemen saringan diinstal internal

6. Gunung Panel lan Tembok Gunung kasedhiya

Spesifikasi

Jeneng Produk Regulator Tekanan Baja tahan karat R52
Materi waja tahan karat, kuningan
Werna putih nikel
Standar GB
Maks. Tekanan Saluran 3000psi
Maks. Tekanan Outlet 250 psi
Tekanan Tes Keamanan 1,5 kaping Max. Tekanan Saluran
Tingkat bocor 2 x 10-8 cc / detik He
CV 0,15
Suhu Makarya -29 ℃ ~ 66 ℃

R52 Single Stage Pressure Regulator

Data Aliran

Flow Data

Ukuran:

Dimensions

Informasi Pesenan

R52

L

B

G

G

00

00

02

P

Barang

Bahan Awak

Lubuk Awak

Tekanan Inlet

Outlet

Tekanan

Meksa meksa

Inlet

ukuran

Outlet

ukuran

Markus

R52

L: 316

A

G: 3000 psi

G: 0-250psig

G: Mpa guage

00: 1/4 “NPT (F)

00: 1/4 “NPT (F)

P: Pemasangan panel

B: Kuningan

B

M: 1500 psi

Aku: 0-100psig

P: Pitunjuk Psig / Bar

00: 1/4 “NPT (F)

00: 1/4 “NPT (F)

R: Kanthi katup relief

D F: 500 psi

k: 0-50psig

W: Ora guage

23: CGA330

10: 1/8 ″ OD

N: Kanthi katup Jarum

G

L: 0-25psig

24: CGA350

11: 1/4 ″ OD

D: Kanthi katup diafragma

J  P: 30 ″ Hg Vac-30psig

27: CGA580

12: 3/8 ″ OD
M   S: 30 ″ Hg Vac-60psig

28: CGA660

15: 6mm OD
 T: 30 ″ Hg Vac-100psig 30: CGA590  16: 8mm OD
 U: 30 ″ Hg Vac-200psig 52: G5 / 8-RH (F)  74: M8X1-RH (M)
63: W21.8-14RH (F)  Jinis liyane kasedhiya
 64: W21.8-14LH (F)
Jinis liyane kasedhiya

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita