Arus Tinggi 1 ″ Regulator Tekanan Tahap Baja Tunggal

Katrangan singkat:

Peredhot tekanan stainless steel R61 duwe tekanan diafrag sing nyuda konstruksi, tekanan output stabil. Cocog kanggo kondisi kerja output aliran massal.    


Detail Produk

Tag Produk

Fitur Desain

1. Struktur nyuda tekanan tahap tunggal

2. Diaphragm kanthi konstruksi Nylon lan NBR rong lapisan

3. Utas awak: sambungan inlet lan outlet1 "NPT (F)

4. Sambungan pengukur tekanan: 1/4 ″ NPT (F)

5. Pemasangan panel lan pemasangan tembok kasedhiya

Spesifikasi

1. Meksa mlebu maksimum: 500psig

2. Tekanan output: 0 ~ 25, 0 ~ 50, 0 ~ 100,0 ~ 125, 0 ~ 250psig

3. Tekanan pengujian keamanan: 1,5 kali tekanan mlebu maksimal

4. Suhu kerja: -10 ~ + 250 deg F (-23 ~ + 121 Deg C)

5. Tingkat bocor: gelembung nyenyet

6. Nilai cv = 5.1

Lamaran

1.gas bus-bar

2. industri petrokimia

3. piranti uji coba

Bahan Struktur Utama

awak 316L, Kuningan
bonet 316L, Kuningan
diafragma NBR (Nylon nang njero)
kursi NBR
spring 316L
gagang 316L

regulator gas


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita